EIXIDA AL TEATRE AMB TERCER D’E.S.O.

Els alumnes de 3r d’E.S.O. hem anat al teatre Flumen a vore l’obra “Terra Baixa” d’Àngel Guimerà.

Es tracta d’un autor de teatre dels més importants del segle XIX amb un èxit important tant dins com fora de les nostres terres.

Tenint com a tema principal “la passió humana”, és una producció teatral que combina temes importants com les classes socials, la lluita pel poder… amb la defensa de la llengua, convertint-lo en un dels autors referents de la literatura de l’època.

Una experiència molt profitosa en tots els sentits.

Post comment

You must be logged in to post a comment.

© 2016 Colegio Santo Tomás de Villanueva - PP. Agustinos

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies