DOLÇOS DE NADAL

Els alumnes de 2n C EP han treballat a fons els dolços de Nadal. Primer, han aprés una nadala on anomenaven tots el Dolços típics del Nadal valencià i la van cantar al Festival de Nadales de 1r i 2r EP. I per a seguir desenvolupant el tema, han portat alguns dels dolços que han aprés per veure-l’s de prop i tastar-los tots. També han convidat als companys d’altres classes. Ha segut un matí molt nadalenc.

Post comment

You must be logged in to post a comment.

© 2016 Colegio Santo Tomás de Villanueva - PP. Agustinos

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies