EIXIDA AL TEATRE AMB BATXILLERAT

Els alumnes de 2n de batxillerat hem anat al teatre Flumen a veure l’obra “La plaça del diamant” de Mercé Rodoreda.

Es tracta d’una autora de narrativa de les més importants del segle XX i de la seua obra més fonamental, sent hui en dia una de les obres més traduïdes i més llegides de la literatura universal.

Tenint com a tema principal “la guerra civil espanyola”, és una adaptació teatral d’una novel·la que té com a principal personatge una dona que intenta sobreviure en un món d’homes en un context totalment desfavorable i amb un ambient de costums i tradicions totalment mediterrànies, destacant la defensa de la llengua. Convertint-la en una de les autores referents de la literatura de l’època.

Una experiència molt profitosa en tots els sentits. Destacant el bon comportament de l’alumnat.

Post comment

You must be logged in to post a comment.

© 2018 Colegio Santo Tomás de Villanueva - PP. Agustinos

Uso de cookies

Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies