ENGLISH THEATRE IN BACHILLERATO

Students of 1st Bachillerato went to Teatre Micalet to see Why English?, an original play that reflects on language learning from a different and amusing perspective. After the play, students asked the actors questions about their performance.

Els alumnes de 1r Batxillerat gaudiren d’un matí al Teatre Micalet amb Why English?, una representació en anglès que parla sobre l’aprenentatge d’aquesta llengua des d’una perspectiva còmica i divertida. En acabar, els alumnes van fer preguntes als actors sobre la seua actuació.

Post comment

You must be logged in to post a comment.

© 2018 Colegio Santo Tomás de Villanueva - PP. Agustinos

Uso de cookies

Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies