NOVES PROVES INTERUNIVERSITÀRIES DE VALENCIÀ

Ja està obert el termini per a la matrícula de les proves interuniversitàries (CIEACOVA) d’acreditació per a obtenir els certificats de coneixements de valencià dels nivells A1 (Inicial), A2 (Bàsic), B1 (Elemental), B2 (Intermedi), C1 (Suficiència) i C2 (Superior).

Premeu en aquest enllaç per a obtenir-ne més informació.

 

Post comment

You must be logged in to post a comment.

© 2016 Colegio Santo Tomás de Villanueva - PP. Agustinos

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies