LA UNIVERSITAT JAUME I DE CASTELLÓ INFORMA A L’ALUMNAT DE 2N DE BATXILLERAT

El passat dijous 12 d’abril, Beatriz Bonet, coordinadora de la Unitat d’Orientació Preuniversitària (UOP) d’esta universitat, informà de les característiques de la UJI, la seua oferta de titulacions de grau universitari, instal·lacions, serveis, etc. Una gran oportunitat per a conéixer un poc més sobre esta universitat a la que un bon nombre d’exalumnes del nostre centre realitzen els seus estudis universitaris. Els alumnes pogueren consultar els seus dubtes, per tal de valorar i analitzar adequadament esta universitat com una opció més a estudiar de cara a la seua presa de decisions.

Agraïm l’esforç de la UJI i de Beatriz Bonet per haver acudit un any més al nostre centre i així contribuir a que el nostre alumnat de segon de batxillerat conega i puga valorar l’amplia oferta de centres i estudis universitaris de grau.

Post comment

You must be logged in to post a comment.

© 2018 Colegio Santo Tomás de Villanueva - PP. Agustinos

Uso de cookies

Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies