DESFENT FRASES FETES: PLOURE A BOTS I BARRALS

Segona entrega de “Desfent frases fetes” un programa de ràdio que vol fer conéixer les frases més pròpies de la nostra llengua. Totes les llengües genuïnes generen amb el temps frases pròpies que són intraduïbles. Amb este programa d’AV Ràdio conduït per les alumnes de 1r de Batxillerat Andrea Expósito Gimeno i Héctor Martínez Cabanes volem explicar-les. La frase d’esta setmana és: “Ploure a bots i barrals”.

Col·laboradora: Carlos Catalán Ruz (muntatge); Javier Martínez Tarín (So).

Guió: Pere Pau Donat Osset (professor).

 

Post comment

You must be logged in to post a comment.

© 2018 Colegio Santo Tomás de Villanueva - PP. Agustinos

Uso de cookies

Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies