EXÀMENS OFICIALS DEL C1 I C2 DE VALENCIÀ

Divendres començaren les proves de la CIEACOVA a totes les universitats de València, Castelló i Alacant. La nostra companya i professora Patricia García hi formava part del comité corrector de la Universitat Catòlica de València. Aquestes proves t’acrediten tenir un nivell de C1 o C2 de valencià. Des d’aquí volem animar-vos a participar-hi si esteu preparats i sinó podeu assistir al curs de C1 que ofereix el col·legi des del mes d’octubre fins a maig.

Per altra banda, la professora Patrícia Garcia formarà part del comitè examinador de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià a les proves del pròxim dia 30 de juny.

No deixeu passar aquesta oportunitat, alumnes i exalumnes, perquè podeu surtir amb el títol de Batxiller i el títol del C1 en valencià, a més a més, del B1 en anglès.

Sort a tots els examinands de les proves de la JQCV del mes de juny.

Post comment

You must be logged in to post a comment.

© 2018 Colegio Santo Tomás de Villanueva - PP. Agustinos

Uso de cookies

Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies