Regresar

L’ALUMNAT DEL NOSTRE CENTRE CONCURSA EN EL CONCURS ONCE 2018-19

 

OBJECTIU GENERAL DEL PROJECTE:

Realitzar per grups un videoclip d’un minut, que mostre propostes i/o promocione la inclusió de tot l’alumnat en el temps del pati.

OBJECTIUS SECUNDARIS:

Concreció de la proposta: elaborar en un full el plantejament general i desenvolupar la idea de tot allò que volem mostrar, especificant els màxims detalls possibles (idea principal, història, personatges, espais, necessitats, altres propostes, etc.).

Storyboard: elaborar un storyboard que mostre visualment cada una de les diferents seqüències que tindrà el videoclip, detallant la duració, el paper de cada personatge, i tot allò que haurem de previndre per gravar les escenes. Per realitzar esta part del projecte, l’alumnat ha de donar-se d’alta amb el correu electrònic d’Educamos en www.canva.com. Es treballarà mitjançant la pròpia web per facilitar la composició i la manipulació de la informació i les imatges, i es lliurarà compartint un enllaç del treball (entrega digital).

Música: el videoclip contindrà una base musical de les que proposa el concurs (també es pot crear una pròpia, sempre que siga completament original). L’alumnat haurà de ficar-li lletra i gravar-la. La transcripció de la lletra de la cançó ha d’adjuntar-se també a l’entrega final.

Gravació: l’alumnat haurà de realitzar la gravació de les seqüències i de la cançó fora de l’horari escolar.

Muntatge: el videoclip es compondrà i editarà amb un programa d’edició de vídeo, i tindrem temps a classe per acabar-lo.

Entrega final: s’entregarà un vídeo que reunisca totes les condicions establides, en format digital. S’adjuntarà la transcripció de la lletra de la cançó i un títol per al treball.

Data de lliurament: s’entregarà al professor el dia marcat per a cada grup de classe (últim dia de gener), i el docent s’encarregarà de presentar-lo al concurs.

 

 


Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
AGUSTINOS VALENCIA
Hola
¿En qué podemos ayudarte?